Instalman,  una empresa especializada en mamparas de oficinas creando soluciones integrales.

Instalman, S.C.P. . és una empresa especialitzada en mampares d'oficines creant solucions integrals. Instalman , comercialitza i instal·la mampares oficines pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman, aporta solucions sobre paravents modulars adaptats a les seves necessitats. La nostra empresa instal·la paviment tècnic sobreelevat . Instalman, es dedica a la instal·lació de divisions d'oficines per a la compartimentació d'espais de forma totalment flexible. Som una empresa especialitzada en el disseny de mampares divisòries pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. La nostra empresa instal·la sòl elevat pensats per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman especialitzat en el disseny de paravents adaptats a diferents necessitats. Som una empresa que instal·la paravents modulars pensats per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman · la fals sòl totalment a gust del consumidor. instal·lem mampares divisòries segons els seus projectes. Som una empresa que aporta solucions sobre paravents modulars en concordança a les seves idees. instal·lem falsos sòls segons les seves proyectos.Instalacion ràpida i senzilla de cabines sanitària . Instalman està especialitzat en la distribució de falsos sòls completament a mida.

Instalman · la mampares oficines, per a la compartimentació d'espais de forma totalment flexible. La nostra empresa · la mampara oficina d'acord a les seves idees. Som una empresa que realitza instal·la lacions de mampares per oficines adaptadonos a les seves necessitats. Instalman aporta solucions sobre sòl tècnic adaptats a diferents necessitats. La nostra empresa instal·la mampares d'oficines de forma integral pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman, especialitzada en el disseny i muntatge de divisions d'oficines per a la compartimentació d'espais de forma totalment flexible. Som una empresa especialitzada en la distribució d'envans divisoris tot segons els seus projectes. Instalman ofereix solucions globals per la seva oficina: paravents, mampares, terra, sostre, etc. segons els seus projectes.

Instalman instal divisions d'oficines creant solucions integrals. Amb Instalman especialitzada en el disseny de sòl tècnic elevat acord a la seva mida. Amb Instalman realitza paviment elevat totalment a les seves idees. Instalman especialitzada en el disseny, muntatge i distribució de mampares de forma integral adaptades a diferents necessitats. Ofereix solucions globals per la seva oficina: mampares d'oficines completament a la seva mida. Instalman munta mampares d'oficines tot per a la compartimentació d'espais. instal·la sòl tècnic elevat pensat per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman especialitzada en el disseny de divisions d'oficines completament a la seva mida. Instalman · la mampara modular per a la compartimentació d'espais. Som una empresa que munta mampares Oficin a tot pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. La nostra empresa ofereix solucions globals per la seva oficina: divisions d'oficines totalment adaptades a diferents necessitats. La nostra empresa especialitzada en el disseny i muntatge d'envà armari a gust del consumidor. Instalman, comercialitza i munta paravents modulars de manera integral adaptats a diferents necessitats. Instalman especialitzada en el disseny, muntatge i distribució de mampares d'oficina adaptat a les seves necessitats. Som una empresa de comercialització i muntatge de mampares divisòries tot a gust del consumidor. Instalman, instal·la divisions d'oficines totalment pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman instal sòl elevat de forma integral segons els seus projectes. Instalman, ofereix solucions globals per la seva oficina: mampara d'oficina pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman, especialitzada en el disseny i muntatge de Mampares de forma integral adaptat a les seves necessitats. Instalman ofereix solucions globals per la seva oficina: mampares divisòries de forma integral segons els seus projectes.

Som una empresa especialitzada en la distribució de mampares oficines totalment adaptat a les seves necessitats. Aportem solucions sobre paravent de forma integral ia la seva mida. Instalman ofereix solucions globals per la seva oficina: sòl tècnic a gust del consumidor. Instalman realitza divisions d'oficina de forma integral pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. una empresa especialitzada en paviment tècnic sobreelevat adaptat a les seves necessitats. Oferim solucions globals per la seva oficina: envà armari acord a les seves idees. Instalman, comercialització i muntatge de divisions d'oficines segons la seva mida.

Cabines Sanitàries La nostra empresa instal·la cabines sanitàries pensades per resoldre les necessitats canviants dels espais. Instalman fa un pas més en les divisions integrals , Instalman incorpora la seva gamma de productes la instal·lació de cabines sanitària o cabines fenòliques .

> Inici > Productes > Sòls > Sòl Tècnic > Rajoles

S Ò L S

Sòl Tècnic Elevat - RAJOLES


 

  • Sòl tècnic RAJOLA NUCLI AGLOMERAT: Per les condicions físic mecàniques de la placa es recomana en prestacions d'ús mitjà i condicions ambientals no gaire humides. La rajola de nucli aglomerat esta composta per una placa modular de 600x600x40mm amb nucli AGLOMERAT i amb acabat superior i inferior segons les necessitats d'ús. Es recomana per a ús INTERIOR ambients operatius i direcció.


REFERÈNCIA NUCLEO ACABAT INFERIOR ACABAT SUPERIOR
AL-AL AGLOMERAT ALUMINI ALUMINI
AL-EST AGLOMERAT ALUMINI ESTRATIFICAT
AL-SLD AGLOMERAT ALUMINI PVC
AL-LIN AGLOMERAT ALUMINI LINÒLEUM
KRAFT – OVERLAY AGLOMERAT PAPER KRAFT OVERLAY
AC-EST AGLOMERAT ACER ESTRATIFICAT
AC-SLD AGLOMERAT ACER PVC
AC-LIN AGLOMERAT ACER LINÒLEUM


  • Sòl tècnic RAJOLA ENCAPSULADA: Placa modular de 600x600mm encapsulada entre dues safates d'acer amb un nucli d'AGLOMERAT d'alta densitat, que permet canviar el revestiment superior (moqueta, *PVC acte *portante, etc…) sense necessitat de desmuntar el paviment tècnic. Ús INTERIOR, ambients operatius i adreça.


  • Sòl tècnic RAJOLA NUCLI SULFAT CÀLCIC : El seu principal característica és la resistència al foc i alts valors de reducció acústica. Placa modular de 600x600x34mm amb nucli SULFAT CALCI amb acabat superior i inferior segons les necessitats d'ús. Ús INTERIOR ambients operatius i direcció ambients operatius i direcció.


REFERÈNCIA NUCLI ACABAT INFERIOR ACABAT SUPERIOR
AL-EST SULFAT CÀLCIC ALUMINI ESTRATIFICAT
AL-AL SULFAT CÀLCIC ALUMINI ALUMINI
AL-SLD SULFAT CÀLCIC ALUMINI PVC
AL-LIN SULFAT CÀLCIC ALUMINI LINÒLEUM
CRU SULFAT CÀLCIC CRU CRU


  • Sòl tècnic RAJOLA MONOINTEC® : Placa modular de 600x600mm amb acabat superior ceràmic constituïda amb un nucli estructural amb vareta d'acer armada croada monolítica i homogènia. Ús INTERIOR .


  • Sòl tècnic RAJOLA GRINTEC® : Placa modular de 603x603x21mm amb acabat superior per exteriors com gres porcelànic constituïda amb un nucli estructural amb una armadura d'acer interior. Ús EXTERIOR .

Rajolese-mail | Avís Legal | Política Privacitat | Mapa Web 

Avda. Gran Vía, 9 Tda. 1ª, 08908 - L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)Instalman ofereix solucions globals per la seva oficina: sòl tècnic, mampares divisòries, cabines sanitàries, etc., A gust del consumidor.
Telèfon: 93 162 73 76 · Fax: 93 533 83 37 - www.instalman.com - informacion@instalman.com

 

Mampara monopanell | Mampara envà compacte cec | Mampara envà compacte mixt | Mampara envà Space Total | Folrat parets | Envà armari
··········································································································································································································································
Paviment tècnic elevat | Fals sostre | Envà placa guix laminat | Cabines fenòliques | Envà mòbil | Mobiliario oficina | Equipament tècnic